Windows 11 отримає нові ШІ функції від Microsoft

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Microsoft приготує нові ШІ-функції для Windows 11, спрямовані на пристрої Copilot+, які дозволяють виконувати завдання на локальному рівні за допомогою CPU, GPU та NPU. Опублікований новий документ підтримки розкриває, як сторонні програми можуть використовувати ШІ для різних функцій.

Реклама

Copilot+ PCs не лише інтегрують ШІ для веб-відповідей, але й надають доступ до потужних локальних ШІ-API, таких як Phi Sillica для генерації тексту, OCR для розпізнавання тексту та DALL-E для створення зображень. Ці можливості обіцяють значне покращення продуктивності та функціональності додатків Windows.

Нові ШІ-функції включають як локальні, так і хмарні API, що надають приклади коду та інструкції з їх використання. DirectML дозволяє використовувати GPU для обробки завдань машинного навчання, що підвищує продуктивність програм та ігор.

Microsoft також наголошує на важливості прозорості в зборі даних, безпеці та конфіденційності, пропонуючи користувачам контроль над своїми особистими даними.

З оновленням 24H2 для Copilot+ PCs з’являться ексклюзивні ШІ-функції, включаючи функцію Recall, яка раніше була видалена через проблеми з конфіденційністю.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgsmarena.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ