Нове оновлення вбиває комп’ютери з Windows 11

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Microsoft випустила нове оновлення для операційної системи Windows 11, яке виявилося проблемним. Якщо ви не хочете зіткнутися з непрацездатним комп’ютером, краще утриматися від його встановлення.

Реклама

Оновлення під номером KB5039302 є необов’язковим і не встановлюється автоматично. Microsoft вже припинила його розповсюдження, однак воно встигло потрапити на деякі комп’ютери, що викликало обурення користувачів на форумах техпідтримки та в соціальних мережах.

У патчі виявлено серйозний баг, через який система може застрягти в нескінченному циклі завантаження. Якщо це станеться, єдиним виходом буде перевстановлення операційної системи. Деякі користувачі Windows 11 скаржаться, що вони зіткнулися з цією проблемою, але вона не має масового характеру, оскільки патч був досить оперативно відкликаний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: