iOS 18 включить підтримку Apple Pay у Google Chrome та інших браузерах на ПК

Час читання: < 1 хв.
iOS 18 включить підтримку Apple Pay у Chrome та інших браузерах на ПК

Цього тижня Apple представила нову версію операційної системи, яка дозволяє власникам iPhone з оновленим до iOS 18 використовувати Apple Pay у будь-якому десктопному веб-браузері, такому як Chrome, Edge, Firefox та інші. Це означає, що користувачі можуть проводити оплату на будь-якому сайті, який підтримує останню версію Apple Pay. При здійсненні покупки через Apple Pay у браузері, відмінному від Safari, на екрані з’являється спеціальний код, який можна сканувати за допомогою додатку “Камера” на iPhone з iOS 18 або новішою версією, щоб завершити оплату на смартфоні.

Реклама
Зараз читають  Вийшов Firefox 127: огляд нововведень та покращень

Докладніше про цю систему Apple розповіла в опублікованій сьогодні доповіді. Розробникам веб-сайтів потрібен час, щоб впровадити новий SDK, тому ця функція не буде широко представлена ​​в Інтернеті відразу після появи.

Раніше Apple Pay у десктопному інтернеті був обмежений Safari на Mac, так що це довгоочікуване розширення функціональності на більшу кількість браузерів та пристроїв.

В даний час iOS 18 знаходиться на стадії бета-тесту, а її офіційний реліз має відбутися у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.