Microsoft планує ще більше інтегрувати Android-смартфони у Windows 11

Час читання: < 1 хв.

Техноблогер під ніком PhantomOcean3 опублікував у соцмережі X скріншоти з демонстрацією неанонсованої функції Windows 11, доступною в бета-версії ОС. Нововведення дозволить «інтегрувати» пам’ять Android-смартфона в ПК за аналогією з накопичувачем, що підключається – але без проводів.

Реклама

За даними джерела, нове налаштування в системному меню дозволить додати підключений до тієї ж бездротової мережі Android-смартфон до «Провідника». На скріншоті видно, що для цього потрібно надати доступ до пам’яті через діалогове вікно на мобільному пристрої.

У тому ж меню налаштувань можна помітити і вже відомі функції, наприклад, одна з них дозволяє використовувати Android-гаджет як веб-камеру. Нововведення поки не з’явилося у гілці оновлення ОС Insider Preview, тому спочатку воно має дебютувати там, а потім – у стабільній версії Windows 11.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.