Названо функції, які зникнуть з Windows 11 у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft продовжує оновлювати Windows 11, вводячи новітні функції, такі як Copilot, але з кожним оновленням деякі старі функції відходять у минуле. Очікується, що велике оновлення 24H2 у 2024 році принесе значні зміни у систему, включно з припиненням підтримки декількох звичних застосунків.

З наближенням випуску оновлення 24H2, ось перелік шести функцій, які скоро не будуть підтримуватися:

  1. 32-бітні Arm застосунки: У рамках загальної тенденції технологічної індустрії відмовлятися від 32-бітних додатків, Microsoft офіційно припинить підтримку цих застосунків у Windows 11.
  2. Додаток Steps Recorder: Цей інструмент, який дозволяв записувати дії на комп’ютері, також буде видалений.
  3. Розпізнавання мови Windows: Поступово ця функція буде замінена на більш сучасний інструмент, Voice Access, який був представлений у 2022 році.
  4. WordPad: Видалення цього текстового редактора, який служив проміжною ланкою між Блокнотом та Microsoft Word, можливо, є однією з найбільших втрат.
  5. Windows Mixed Reality: Попри попередні амбіції Microsoft щодо змішаної реальності, оновлення 24H2 призведе до видалення цієї технології. Проте, існуючі гарнітури все ще зможуть використовуватися через Steam.
  6. Підсистема Windows для Android: Попри великі сподівання на момент запуску, ця платформа буде повністю видалена наступного року, звужуючи можливості доступу до Android-додатків у Windows.

Втрата цих функцій може бути розчаруванням для багатьох користувачів, але водночас оновлення обіцяє багато нововведень і вдосконалення, зокрема впровадження інтелектуальних інструментів, які можуть значно підвищити продуктивність і зручність використання системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.