Заплуталися у вкладках? Google Chrome для Android отримає функцію, яка вирішить цю проблему

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Chrome на вашому телефоні Android переповнений вкладками, які ви не закрили? Google може додати функцію, яка допоможе розібратися з цим безладом.

Як помітив 9to5Google, рядки коду в Chromium – безплатному проєкті веббраузера з відкритим вихідним кодом, який підтримується Google – посилаються на функцію “Tab Declutter”, створену для Android. Ця функція, здається, заблокована за деякими прапорами.

Якщо користувач увімкне цю функцію, вона дозволить браузеру автоматично архівувати вкладки, які вважаються неактивними. Ця функція може допомогти прискорити роботу Chrome, оскільки ваш основний список вкладок буде очищено. Вона перемістить ці неактивні вкладки з основного списку вкладок до архівного списку вкладок. В архіві користувачі зможуть вибрати долю цих неактивних вкладок: видалити або відновити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незрозуміло, як довго вкладка має залишатися невикористаною, перш ніж Chrome класифікує її як неактивну. Це може бути гарним рішенням, якщо ви не хочете закривати жодну з вкладок, але хотіли б, щоб ваш основний список вкладок був трохи більш організованим.

Видання додає, що не очікує, що ця функція з’явиться до запуску Chrome 125, щонайраніше. Майте на увазі, що цей код просто означає, що Google працює над цією функцією. Немає ніяких гарантій, що функція буде запущена.

Ще одна функція, яка нещодавно була виявлена за прапорцями в Chrome для Android, – це можливість використовувати інші менеджери паролів і провайдери автозаповнення. Коли ця функція ввімкнена, вона пропонує користувачеві два варіанти: “За замовчуванням” (Менеджер паролів Google та автозаповнення Chrome) або “Використовувати інших провайдерів”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.