Програми

Microsoft може виправити найнеприємнішу річ, пов’язану з оновленнями Windows

Share

Більшість користувачів Windows погодяться, що одна з дратівливих речей в операційній системі – це оновлення. Хоча оновлення Windows необхідні, вони часто з’являються в невідповідний момент, перериваючи роботу та ігрові сесії постійними нагадуваннями про необхідність перезавантаження системи. Можливо, Microsoft виправить цю проблему в майбутньому збиранні Windows 11 24H2, але поки що рано прощатися з цими невчасними перезавантаженнями.

Як було зазначено в останній збірці Windows 11 Insider Preview Build 26058, Microsoft тестує “гаряче виправлення” для деяких оновлень Windows 11. Гаряче виправлення – це динамічний метод оновлення, який часто не змінює версію програмного забезпечення і навіть не вимагає перезавантаження. У контексті Windows 11 це досить просто – Windows встановить оновлення, і вам не доведеться перезавантажувати систему.

Microsoft не чужа гаряча установка оновлень. Цей метод використовувався на серверах Windows та на консолях Xbox. Однак це не означає, що компанія зможе впровадити його у Windows 11 для всіх споживачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Зака ​​Боуден з Windows Central, “гарячі” виправлення можуть використовуватися тільки в щомісячних оновленнях безпеки, які випускає Microsoft. Хоча це повинно позбавити вас необхідності перезавантажуватися по команді більшу частину часу, вам все одно доведеться робити це час від часу; Боуден каже, що це означає перезавантаження у січні, квітні, липні та жовтні.

Багато людей перезавантажують свої комп’ютери щодня, але навіть у цьому випадку примусове перезавантаження Windows Update може дратувати. Оновлення іноді потребують часу для застосування і можуть вимагати більше одного перезапуску ПК, а нагадування, що спливають, перетворюють це в ще більшу рутину.

До впровадження “гарячих” патчів ще далеко, оскільки вони будуть поставлятися разом з іншими новими функціями в Windows 11 24H2, і вони будуть мати нові вимоги до обладнання, яких не було в попередніх зборках. Понад те, поки незрозуміло, чи з’явиться гаряче виправлення в споживчих версіях Windows; можливо, воно стане функцією для комерційних клієнтів, таких як Windows 11 Enterprise або Education.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Стали відомі нові функції акумуляторів у iPhone 15

    В iPhone та iPad використовуються літій-іонні акумулятори, які схильні до хімічного старіння. Це поступово знижує…

    12.05.2024

    Microsoft повідомила про повне припинення підтримки Windows 10 21H2 менш ніж за місяць

    Наслідуючи графік життєвого циклу своїх операційних систем Windows компанія Microsoft оголосила про повне закінчення підтримки…

    12.05.2024

    У мережу злили фото складаного Xiaomi Mix Flip

    Знімок засвітився у китайській соцмережі Wiebo. На ньому показано зовнішню сторону складаного смартфона Xiaomi Mix…

    12.05.2024

    В App Store з’явився емулятор PlayStation 1

    Користувачі iPhone тепер можуть зіграти в тайтли першої PlayStation завдяки новому безкоштовному емулятор Gamma, який з'явився в…

    12.05.2024

    Астрофотограф зробив вражаючий знімок сонячного затемнення

    Зйомка повного сонячного затемнення вважається одним із найскладніших завдань в астрофотографії через необхідність детального планування…

    12.05.2024

    Робот-гуманоїд Tiangong вміє бігати зі швидкістю 6 км/год (відео)

    Стартап з Пекіна представив Tiangong – робота-гуманоїда з електричним приводом, здатного розвивати біг до 6…

    12.05.2024