У попередній версії Windows 11 з’явилася підтримка Wi-Fi 7

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У тестовій збірці Windows 11 під номером 26063 на каналі Canary знайшли не тільки нові вимоги до процесора, а й безліч інших нововведень. Так, фахівці XDA Developers називають родзинкою цієї збірки підтримку Wi-Fi 7.

Реклама

Ноутбуки з підтримкою стандарту Wi-Fi наступного покоління вже представлені, адаптери і маршрутизатори теж, але в Windows 11 підтримки все ще немає, на поточний момент вона тестується, а коли вийде відповідне оновлення для стабільної версії операційної системи – невідомо. Виправданням цього може бути недостатньо широке поширення пристроїв з підтримкою нового стандарту.

Як зазначають у XDA Developers, Wi-Fi 7 значно кращий за попередні версії стандарту та багаторазово швидший. Це стало можливим завдяки застосуванню низки нових технологій, таких як багатоканальна робота (MLO), надширока смуга пропускання 320 МГц у діапазоні 6 ГГц і модуляція 4096-QAM. За піковою швидкістю Wi-Fi 7 може чотириразово перевершувати Wi-Fi 6/6E, і практично в шість разів Wi-Fi 5.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: