WhatsApp знову працює над введенням імен користувачів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

WhatsApp не полишає планів щодо запровадження можливості вибору користувацьких імен. Недавні витоки вказують на те, що розробка цієї функції триває, і вона може незабаром стати доступною. Відомості про це з’явилися після того, як у бета-версії WhatsApp Business для iOS через TestFlight було виявлено функцію перевірки імен користувачів. Це дає надію на швидке розширення тестування і додавання функції в додаток для широкого кола користувачів.

Реклама

За інформацією від WaBetaInfo, у процесі валідації призначених для користувача імен діятиме правило використання тільки буквено-цифрових символів. Користувачам, можливо, доведеться спробувати кілька варіантів, щоб підібрати унікальне ім’я. На скріншоті, наданому джерелом, видно, який вигляд матиме цей процес.

Наразі функція перебуває на стадії розробки, і точні терміни її запуску залишаються невідомими. Однак, з огляду на інтерес WhatsApp до поліпшення зручності своїх користувачів, можна очікувати, що нововведення буде реалізовано в найближчому майбутньому.

Введення користувацьких імен може значно спростити процес додавання контактів і обміну інформацією між користувачами, позбавивши їх необхідності ділитися своїми номерами телефонів. Залишається лише дочекатися, коли WhatsApp офіційно анонсує цю функцію і зробить її доступною для широкої аудиторії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ