У Google Chrome з’являться нові ШІ-функції, включно з “Організатором вкладок” і “Допоможи мені написати”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Google Chrome впровадили кілька інноваційних функцій, що використовують штучний інтелект для поліпшення користувацького досвіду. Одним з оновлень стала функція “Організатор вкладок”, що дає змогу браузеру автоматично групувати вкладки зі схожим змістом. Просто клікнувши правою кнопкою миші по вкладці і вибравши “Організувати схожі вкладки”, користувач може з легкістю структурувати свою робочу область.

Освітлення торкнулося також магазину тем Chrome. Тепер користувачі можуть вибрати зображення, стиль, колір та інші параметри, отримавши унікальну тему, створену з використанням тієї самої моделі перетворення тексту в зображення, що і в генеративних шпалерах Android.

Іншим важливим доповненням стала функція “Допоможи мені написати”, що працює в будь-якому текстовому полі на веб-сайтах. ШІ ставить запитання про необхідність написання, після чого створює чернетку. Ця функція може бути корисною в різноманітних сценаріях, починаючи від написання оглядів і закінчуючи складанням електронних листів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Доступність зазначених нововведень залежить від регіону, однак, згідно з блогом Google, у найближчому майбутньому користувачі можуть очікувати на ще більш суттєві оновлення у функціональності браузера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.