Google Chrome для Mac отримав функції штучного інтелекту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні Google оголосив про плани додати в останню версію Chrome для Mac (M121) експериментальні функції генерації штучного інтелекту, які допоможуть користувачам організовувати вкладки, створювати теми та чернетки контенту.

Організатор вкладок може пропонувати і створювати групи вкладок на основі відкритих вкладок – ця функція доступна, якщо клацнути правою кнопкою миші на вкладці і вибрати опцію “Організувати схожі вкладки”.

Завдяки моделі дифузії тексту в зображення користувачі Chrome можуть створювати власні теми на основі теми, настрою, візуального стилю та кольору. Опція “Створювати зі штучним інтелектом” доступна на бічній панелі “Налаштування Chrome”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли ви пишете щось в Інтернеті, наприклад, на форумі, Chrome зможе допомогти вам у створенні контенту. Ця функція дозволить користувачам клацнути правою кнопкою миші в будь-якому текстовому полі, щоб отримати доступ до опції “Допоможіть мені написати”.

Організатор вкладок і творець тем з’являться у американських користувачів Chrome протягом наступних кількох днів, а помічник для написання буде доступний в оновленні Chrome наступного місяця. Експериментальні функції можна увімкнути в розділі “Налаштування” Chrome, натиснувши на меню з трьома крапками та перейшовши на сторінку “Експериментальний ШІ”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.