Мобільна версія Google Chrome отримає нову функцію приватності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники Google продовжують підвищувати рівень конфіденційності даних користувачів Android-пристроїв. Найближчим часом у мобільній версії браузера Chrome з’являться додаткові налаштування управління дозволами для кожного сайту.

Нововведення виявив інсайдер під ніком Leopeva64 у свіжій збірці Chrome Canary для платформи Android. Мова про одноразові дозволи на доступ того чи іншого сайту до даних (наприклад, про місцезнаходження). Ця функція працюватиме так само, як у десктопній версії браузера.

Запит сайту відображатиметься у спливаючому вікні по центру екрана пристрою. У користувача буде три варіанти дії: “Дозволити цього разу”, “Дозволити під час кожного відвідування” і “Не дозволяти”. Перший надасть сайту доступ до даних тільки на час поточного сеансу, другий працюватиме за частого й активного використання сайту, а третій, відповідно, заборонить доступ за будь-яких умов.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз нововведення перебуває на стадії тестування – поки невідомо, коли воно стане частиною стабільної Android-версії Chrome.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.