У WhatsApp з’явиться нова функція

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Про це повідомляє портал WABetaInfo. Фахівці розповіли, що WhatsApp додав важливі фільтри, які допомагають класифікувати діалоги. “Фільтри розміщуються у верхній частині списку чатів”, – зазначили у WABetaInfo.

Реклама

За словами експертів, до списку нових фільтрів увійдуть групи діалогів “Не прочитано”, “Контакти” та “Групи”. “Це дає змогу швидко отримувати доступ до певних типів чатів”, – пояснили вони. Наприклад, фільтр “Не прочитано” відображає тільки ті діалоги, в яких є непрочитані повідомлення, а “Групи” включає в себе тільки групові бесіди, додали фахівці.

Нова функція доступна бета-тестерам, найближчим часом опція з’явиться у всіх користувачів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: