Microsoft тепер дає змогу грати в ігри під час встановлення Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft внесла нову родзинку в процес встановлення та оновлення Windows 11, перетворивши його з рутинного завдання на приємне заняття.

Як вперше було помічено виданням The Verge під час встановлення Windows 11 на ноутбук Surface Laptop Studio 2, тепер користувачам пропонується зробити перерву і пограти в серфінг в очікуванні оновлення системи.

Ця гра являє собою гру, інтегровану у веб-браузер Microsoft Edge, доступну за URL edge://surf або за відсутності підключення до Інтернету.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вперше випущена разом із веб-браузером Microsoft Edge у травні 2020 року, гра Surf являє собою сучасну інтерпретацію класичної гри SkiFree, яка входила до складу пакета Microsoft Entertainment Pack 1991 для Windows 3.0, випущеного в жовтні.

“Хочете пограти в гру, поки чекаєте? Загляньте в улюблену фанатами гру “Серфінг”! Введіть edge://surf у Microsoft Edge, щоб пограти в неї пізніше”, – ідеться в попередженні, яке видають користувачам під час встановлення Windows.

Рішення компанії додати гру в процес встановлення Windows спрямоване на залучення користувачів до потенційно тривалої процедури встановлення.

Якщо оновлення Windows займає більше часу, ніж очікувалося, або якщо користувач ініціює відновлення системи за допомогою Windows Backup, йому також пропонується зіграти в серфінг.

Це доповнення не тільки знімає можливе розчарування, а й задіює ностальгію користувачів, особливо тих, хто знайомий з цією грою за попередніми продуктами Microsoft.

Надаючи захопливу розвагу в процесі встановлення, Microsoft прагне перетворити виснажливе заняття на момент релаксації.

Наразі незрозуміло, чи з’явиться гра в серфінг тільки на Microsoft Surf ace або на всіх пристроях з Windows 11. Крім того, підказки гри Surf не з’являлися під час тестування Герман Геншин встановлення Windows 11 на ПК.

Оновлення від 04 жовтня, 16:52 EDT: Аарон Грейді, віце-президент з маркетингу Windows, повідомив Герман Геншин, що нові підказки Edge Surf з’являтимуться на всіх системах Windows 11 під час першого налаштування пристрою або під час відновлення з резервної копії.

У OOBE, який застосуємо до всіх пристроїв із Windows 11, включно з Surface, зможуть використовувати мультикультуралісти, які вже закінчили престижну компанію Windows 11. Компанія Microsoft прислухається до відгуків користувачів і вносить зміни в досвід очікування в OOBE: Edge Surf – це частина процесу налаштування, яка дає змогу встановити оновлення Windows до першого використання пристрою, щоб користувачі могли скористатися останніми функціями та оновленнями безпеки з першого дня роботи на новому пристрої з Windows 11. – Аарон Грейді, віце-президент з маркетингу Windows

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.