Стало відомо, якою буде Windows 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сайт Windows Latest з посиланням на близькі до компанії Microsoft джерела розповів про головні особливості операційної системи Windows 12, що готується до випуску. Вона повинна стати своєрідною відповіддю Chrome OS, яка в основному використовується зі слабким «залізом», але працює досить швидко.

Windows 12 розробляється як модульна та легковажна платформа, що працює в основному з хмарними сервісами та веб-додатками. Microsoft позиціонуватиме її як операційну систему для недорогих ноутбуків, які використовуються в навчальних закладах і вдома учнями та студентами. Випуск Windows 12 може відбутися у 2024 році.

Центральною частиною хмарного Windows 12 стане браузер Microsoft Edge. Через нього буде здійснюватись доступ до різних веб-сервісів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не виключено, що, крім хмарної Windows 12, буде випущена і звичайна версія, призначена для потужних комп’ютерів і ноутбуків. Обидві версії будуть інтегровані інструменти, що працюють на основі технологій штучного інтелекту. Вони вже почали з’являтися в оновленнях Windows 11, тому їх поява в новій версії операційної системи не викликає жодних сумнівів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.