Microsoft представила ноутбук Surface Laptop Studio 2

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Під час свого щорічного осіннього заходу Microsoft анонсувала нову версію ноутбука Surface Laptop Studio.

Реклама

Surface Laptop Studio 2 стане вдвічі потужнішим, ніж його попередник, завдяки процесору Intel i7 H-класу 13-го покоління та графічним процесорами NVIDIA RTX 4050 або 4060. Ці відеокарти орієнтовані на швидкодію та ігри, але для тих користувачів кому потрібен графічний рендеринг, Microsoft запропонує версію з відеокартою RTX 2000 Adas. Під час демонстрації пристрою Microsoft продемонструвала, як Surface Laptop Studio 2 демонструє вищі результати в 3D-рендерингу, ніж M2 MacBook Pro.

Surface Laptop Studio 2 може бути оснащений до 2 ТБ вбудованої пам’яті та 64 ГБ оперативної. Ноутбук отримав адаптивний сенсорний трекпад і буде поставлятися в комплекті зі стилусом Surface Slim Pen 2. Діагональ сенсорного дисплея, як і раніше, 14,4 дюйма, частота оновлення 120 Гц. Екран також підтримує технології Dolby IQ і HDR.

Що стосується часу автономної роботи, то Microsoft стверджує, що Surface Laptop Studio 2 зможе працювати до 18 годин без підзарядки. Ноутбук оснащений нейронним процесором, який забезпечує більш швидку роботу з ШІ-додатками. Це перший процесор Intel NPU в ноутбуці на Windows. У пристрої також буде порт USB-A, два слоти для USB-C і пристрій для читання карт пам’яті microSD. Surface Laptop Studio 2 буде доступний покупцям з 3 жовтня за ціною від 1999 доларів без урахування податків.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ