Microsoft Paint у Windows 11 отримав інструмент для видалення фону

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Microsoft розповсюджує в інсайдерських збірках Windows 11 нову версію програми Paint, яка дозволяє видаляти фон з будь-якого зображення одним натисканням кнопки.

Реклама

В даний час нова версія поширюється серед інсайдерів Windows 11 у каналах Dev та Canary.

Після встановлення в розділі “Зображення” панелі інструментів з’явиться нова кнопка “Видалити фон”, при натисканні на яку об’єкт буде виділено та видалено весь фон навколо нього.

Демонстрацію видалення фону можна побачити нижче на прикладі Windows.

Також можна скористатися функцією вибору прямокутника, щоб вказати область, де необхідно видалити фон.

У тестах Герман Геншин ця функція чудово справляється з виділенням головного об’єкта на зображенні та видаленням всього фону, незалежно від його насиченості та кількості колірних градієнтів.

Хоча ця функція не нова – багато фоторедакторів підтримують подібну функцію, вона корисна для тих, хто хоче швидко видалити фон без встановлення більш складних програм.

Раніше сьогодні компанія Microsoft випустила випадкове оновлення Paint, що містило банер Microsoft confidentiality, який був видалений цим оновленням.

“Зверніть увагу, що сьогодні вийшла більш рання версія цього оновлення (версія 11.2306.28.0), що містить помилку, при якій відображається банер упевненості. у Paint.

Нова функція видалення фону знаходиться в Paint 11.2306.30.0 і пізніших версіях, і якщо вона недоступна, наберіться терпіння, доки Microsoft її не поширить.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ