Google Chrome круто оновився на честь ювілею

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Браузеру Google Chrome виповнилося 15 років. З такого приводу розробники оновили дизайн і поліпшили безпеку пошуковика.

Тепер Google Chrome повністю відповідає дизайну Material You. У меню налаштувань (три точки) з’явився швидкий доступ до Google Перекладача, розширень, паролів та інших функцій, які раніше були глибоко заховані.

Зовнішній вигляд магазину розширень також змінився. Крім того, в каталог додали розширення на базі штучного інтелекту і категорію “Вибір редакції“. Оновлену версію можна побачити тут.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пошук через Chrome став простішим. На веб-сторінці, можна вибрати опцію “Шукати за допомогою Google”. Відкриється бічна панель пошуку Google, де можна дізнатися більше про сторінку або подивитися схожі запити.

Google Safe Browsing тепер відстежує небезпечні сайти в режимі реального часу, а не кожні 30-60 хвилин, як було раніше. Також поліпшили перевірку безпеки плагінів.

Усі перераховані вище нововведення стосуються ПК-версії браузера. Зараз апдейт перебуває на стадії розгортання і буде доступний усім користувачам у найближчі тижні.

Щоб оновити Chrome необхідно: зайти в меню налаштувань (три крапки) → “Налаштування” → “Про браузер Chrome”. Оновлення запуститься автоматично.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.