WhatsApp отримав функцію, яку фанати давно просять у Дурова для Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний месенджер WhatsApp дозволить шукати канали просто та ефективно. Про це пише WABetaInfo.

Команда WABetaInfo оперативно досліджує найновіші бета-версії WhatsApp і розповідає про всі зміни та нововведення. Цього разу месенджер отримав вкрай корисну опцію, яка не завадила б користувачам Telegram.

У свіжій збірці WhatsApp виявлено нові розширені фільтри пошуку по всьому каталогу публічних каналів. Джерело зазначає, що “користувачі зможуть досліджувати нові канали, навіть не знаючи заздалегідь їхнього вмісту”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Із самого запуску каналів у Telegram зберігаються великі труднощі з їхнім пошуком. Притомних каталогів телеграм-каналів не існує, а пошук у самому месенджері залишає бажати кращого: він показує далеко не всі канали, навіть якщо вони задовольняють конкретному запиту. Знайти ж джерело за певною тематикою і зовсім неможливо.

Нова опція у WhatsApp проходить бета-тестування і незабаром буде доступна для всіх користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.