Оцініть новий дизайн WhatsApp. Скоро месенджер виглядатиме зовсім інакше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітники профільного ресурсу WABetaInfo, які відстежують всі зміни в WhatsApp, знайшли дещо цікаве. У файлах бета-версії під номером 2.23.18.18 є сліди майбутнього редизайну месенджера. Знахідка вийшла дійсно несподіваною, враховуючи, що інтерфейс WhatsApp не змінювався вже кілька років.

Не сказати, щоб дизайн переробили радикально, але зміни відразу впадають в очі. Широка верхня смуга в месенджері із зеленої стала білою, а логотип WhatsApp, навпаки, перефарбували в зелений, заодно змінивши шрифт напису.

Звичні пункти меню з “Чатами”, “Статусом” і “Дзвінками” переїхали вниз, а їхнє місце зайняли фільтри. З їхньою допомогою можна буде відкрити відразу всі повідомлення (All), тільки непрочитані (Unread), особисті (Personal) або робочі (Business). Якщо з першими двома все зрозуміло, то останні – це щось новеньке. Ймовірно, у месенджері можна буде позначати діалоги як робочі або особисті, а потім зручно відсортовувати їх через фільтри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Ліворуч – новий дизайн, праворуч – старий.

Зелена кнопка в правій нижній частині, що дає змогу почати новий діалог, тепер теж має інший вигляд. Схожі зміни помічені і в WhatsApp для iOS, тож незабаром дизайн месенджера на всіх платформах стане практично ідентичним.

Коли саме чекати редизайну на стабільній версії WhatsApp – поки неясно. Ймовірно, розробникам знадобиться пристойна кількість часу, щоб протестувати нововведення, адже навіть у бета-версії вони поки приховані.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.