Як прискорити роботу провідника Windows 11 однією кнопкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидкість роботи “Провідника” в Windows 11 залишає бажати кращого. Особливо гостро це відчувається на комп’ютерах, які не можуть похвалитися потужним “залізом”. Власникам таких пристроїв може стати в пригоді цікавий баг, виявлений одним із користувачів X (Twitter).

Користувач під ніком VivyVCCS помітив, що якщо швидко ввімкнути і вимкнути повноекранний режим “Провідника”, то додаток починає працювати швидше. Зникає затримка, якою супроводжується відкриття важких папок. Той самий метод працює і для функції пошуку.

“Розігнати” провідник можна подвійним натисканням клавіші F11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наявність бага підтвердили і користувачі з Reddit. Один із них випробував метод на папці з музикою, усередині якої було 1800 вкладених папок і понад 25 000 файлів – усе стало відкриватися миттєво.

Якщо вірити відгукам, цей баг трапляється у всіх актуальних збірках Windows 11, починаючи з ранніх тестових версій Canary до стабільного релізу 21H2. З чим пов’язане несподіване прискорення “Провідника” – поки невідомо, представники Microsoft своїх коментарів не давали.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.