У Google Chrome кардинально змінився інтерфейс. Як перейти на нього

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google змінила зовнішній вигляд браузера Chrome – він отримав інтерфейс, який називається Chrome Refresh 2023. Редизайн доступний у десктопній Canary-версії Chrome для Windows, macOS, Linux, Fuchsia і Lacros, але поки відключений за замовчуванням. Увімкнути його можна через приховані налаштування.

Як увімкнути дизайн Chrome Refresh 2023:

  • Вбийте chrome://flags в адресний рядок і натисніть Enter
  • Виконайте пошук Refresh 2023 і активуйте дві знайдені настройки Chrome Refresh 2023 і Chrome WebUI Refresh 2023, вибравши опцію Enabled
  • Перезапустіть браузер, натиснувши кнопку Relaunch у нижній частині екрана

Після цього Chrome перетвориться: закріплені вкладки стануть трохи ширшими, з’явиться кнопка, після натискання на яку можна побачити всі відкриті та нещодавно закриті сторінки, багато елементів отримають заокруглені краї, в омнібокс з’явиться значок налаштувань для сайту, з’являться ефекти анімації під час наведення курсору миші на опції, меню, вкладки тощо. Крім того, опція “Транслювати” переїде з головного меню в меню “Поділитися цією сторінкою”, з’явиться кнопка для перекладу тексту на сторінці, до елементів у меню додано значки, та й загалом майже всі меню стали більшими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.