У Google Chrome з’явилася несподівана можливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як помітили автори з сайту Neowin, нейромережевий чат-бот Bing Chat тепер працює в Chrome. Раніше його не можна було запустити в цьому браузері, він пропонував відкрити Microsoft Edge.

Bing Chat працює в десктопній версії Chrome на всіх підтримуваних платформах, включно з Windows, macOS і Linux. Користувачі відзначають, що регіональних обмежень щодо його використання немає, тобто спілкуватися з ним можна навіть у Росії та Білорусі. Якщо повідомлення про обмеження все ж з’явиться, можна скористатися VPN з іноземною IP-адресою.

Bing Chat заснований на технологіях ChatGPT від компанії OpenAI, з якою співпрацює Microsoft. Він задіює нейромережу і може відповідати на різні запитання, перекладати текст, знаходити інформацію і виконувати різні завдання (наприклад, писати комп’ютерний код різними мовами).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Доступ до Bing Chat через Chrome тестувався орієнтовно з початку липня. Наразі він доступний лише частині користувачів, а в перспективі він буде доступний у цьому браузері всім охочим. Не виключено, що Microsoft у спробі розширити аудиторію також відкриє його користувачам інших браузерів, наприклад, Opera, Safari та Firefox.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.