Google Chrome суттєво оновився для ПК і смартфонів

Користувацький досвід став більш просунутим.

PARIS, FRANCE - DECEMBER 14: In this photo illustration, the logos of the applications, Street View, Google Earth, Google Maps, Gmail, YouTube, Hangouts, Google, Gmail, Chrome, Google News, Drive, Google Earth, and Chrome are displayed on the screen of an iPhone on December 14, 2020 in Paris, France. A global bug has affected Google services since midday. An unprecedented incident: most Google services, including YouTube and Gmail messaging, experienced a major global outage on Monday, December 14 at midday. Google indicated on its dashboard accessible online that all its services were affected, and this for "the majority of users". (Photo illustration by Chesnot/Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google оновила версії свого браузера. Для комп’ютера став доступний оновлений інтерфейс меню завантажених файлів, а на мобільних покращено пошуковик. Про це повідомляє прес-служба компанії.

У настільній версії список нещодавно завантажених файлів у Chrome трансформовано в кнопку поруч з адресним рядком. Під час завантаження видно анімоване кільце стану. З вікна можна перетягувати файли в інші програми. Представники техногіганта стверджують, що такі зміни економлять місце на екрані та приводять браузер у сучасний вигляд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.