Три способи перестати отримувати від людини повідомлення у WhatsApp, не блокуючи її

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Раніше ми розповідали, як визначити, чи заблокував вас співрозмовник у WhatsApp, Telegram або Viber. Незважаючи на те, що месенджери не повідомляють про цей прикрий факт прямо, за непрямими ознаками людині нескладно здогадатися, що вона в бані. Далі – розбірки, незручні запитання; кожен хотів би цього уникнути.

На щастя, WhatsApp дозволяє приховати людину з вашого онлайн-простору навіть без його блокування. Є кілька способів:

Реклама
  • Заглушити чат. Просто вимкніть звук на чаті з неприємною вам людиною, і більше не отримуватимете push про його повідомлення. Щоб це зробити, утримуйте палець на чаті та натисніть кнопку «Без звуку».
  • Закинути до архіву. Ви можете перемістити чат до архіву, щоб він не траплявся на очі і не тріпав нерви. Утримуйте палець на чаті та виберіть “Архівувати”. А щоб діалог не «вистрибував» до загального списку під час надходження нових повідомлень, увімкніть у «Налаштуваннях» пункт «Не відновлювати бесіди».
  • Обеззвучити та запаролити. Третій спосіб прибрати з очей повідомлення неприємної людини – вимкнути звук чату та включити захист паролем чи біометрією. У такому разі чат потрапляє в окрему папку і не мозолитиме очі. Вимкніть звук для чату, після чого відкрийте його, натисніть на ім’я співрозмовника та виберіть “Блокування чату”.

При використанні цих методів вам не доведеться блокувати відправника і потім порозумітися з ним за це. Однак врахуйте: навіть у цьому випадку ваш тривалий ігнор все ж таки складно буде не помітити. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ