WhatsApp випустив офіційний додаток для смарт-годинників. Можете завантажити бета-версію просто зараз

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники WhatsApp додали можливість користуватися месенджером на смарт-годинниках під управлінням Wear OS 3. Тепер можна відповідати на повідомлення, приймати виклики і записувати голосові прямо з зап’ястя.

Функціонал з’явився в останній бета-версії WhatsApp v2.23.10.10 і призначений для годинників з операційкою Wear OS 3. На ній працюють, наприклад, Google Pixel Watch, Samsung Galaxy Watch 5 і Fossil Gen 6.

Після синхронізації зі смартфоном на годинник переносяться всі чати, можна переглядати окремі діалоги і одразу ж спілкуватися – або за допомогою диктування, або набираючи текст на крихітній клавіатурі. Крім окремої іконки в меню, можна розмістити віджет WhatsApp прямо на циферблаті годинника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як встановити WhatsApp на смарт-годинник Wear OS

Оскільки новий функціонал доступний тільки користувачам бета-версії WhatsApp, вам потрібно записатися в тестувальники, щоб завантажити додаток. Для цього перейдіть за прямим посиланням у Google Play і натисніть “Become a tester”. Реєстрація в програмі бета-тестування займе деякий час (від кількох хвилин до години), потім на всіх пристроях, які під’єднані до цього облікового запису електронної пошти, у плей-маркеті відображатиметься WhatsApp Beta, а встановлені додатки самі до неї оновляться.

Завантажити WhatsApp APK для Wear OS 3

Якщо ви вже стали бета-тестером, щоб встановити WhatsApp на Wear OS, просто запустіть застосунок Play Store на своєму смарт-годиннику і введіть у пошуку WhatsApp.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.