Microsoft перестала додавати нові функції в ОС

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Формально підтримка Windows 10 буде завершена тільки у 2025 році – але Microsoft повідомила, що більше не має наміру випускати для неї функціональних оновлень. У мережі вже з’явилася дорожня карта патчів “десятки”, що розкриває фінал її життєвого циклу.

За наявними відомостями, підтримка Windows 10 завершиться 14 жовтня 2025 року. До цього часу ОС отримуватиме лише щомісячні оновлення безпеки – появи в ній нових функцій уже не передбачається. У зв’язку з цим Microsoft рекомендує користувачам перейти на Windows 11.

Нагадаємо, що Windows 10 було запущено у 2015-му. Актуальна ж версія “вікон” вийшла на ринок лише півтора року тому. Реліз LTSC-версії системи з тривалим терміном підтримки заплановано на другу половину 2024 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.