WhatsApp отримав нову функцію, на яку дуже чекали користувачі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У WhatsApp з’явилася довгоочікувана можливість – тепер можна використовувати один обліковий запис на п’яти смартфонах одночасно. Раніше ця можливість була доступна тільки для настільних і планшетних додатків. Відповідне повідомлення з’явилося в офіційному блозі WhatsApp.

Нова дуже корисна функція

Нова функція стала одночасно доступна як у версії месенджера для iOS, так і для Android.

Для активації функції користувачеві потрібно:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • встановити WhatsApp на другому пристрої;
  • відсканувати QR-код, згенерований основним смартфоном;
  • як результат, обидва пристрої використовуватимуть один і той самий акаунт.

Тепер одразу на двох девайсах будуть доступні всі ваші чати. При цьому користувачі можуть комбінувати різні конфігурації, наприклад, один смартфон і чотири планшети або п’ять смартфонів.

Але є одне але: якщо ваш основний пристрій буде неактивним протягом 14 днів, на всіх додаткових пристроях буде виконано автоматичний вихід з облікового запису.

Нововведення вже доступне користувачам по всьому світу. Щоб воно запрацювало, зайдіть в App Store або Google Play і завантажте з маркетплейса оновлення WhatsApp.

Очікується, що в наступному оновленні WhatsApp для смартфонів у месенджер додадуть канали за аналогією з Telegram і можливість редагування повідомлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.