Ми чекали на цю функцію WhatsApp багато років, і нарешті вона з’явилася

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Кросплатформений месенджер WhatsApp від самого початку мав досить фундаментальне обмеження – його можна було використовувати тільки на одному смартфоні. Пізніше з’явилася можливість віддзеркалити розмови на підключені комп’ютери, планшети та інші пристрої з веб-браузером, але смартфон міг бути тільки один.

Реклама

На щастя, розробники нарешті переглянули свій підхід до цього питання і додали безпечний спосіб використання одного облікового запису на різних мобільних пристроях – без необхідності перелогінюватися.

Відучора обліковий запис WhatsApp можна використовувати на п’яти смартфонах без будь-яких обмежень щодо наскрізного шифрування. Якщо ви часто міняєте телефони або користуєтеся одразу кількома, то зможете увійти у свій акаунт на кожному з них.

Марк Цукерберг особисто анонсував нову функцію WhatsApp.

Кожен пристрій підключається до WhatsApp незалежно, тому основний телефон не обов’язково має бути активним. Але будьте обережні – якщо девайс не використовується понад 14 днів, інші пристрої відключаться від WhatsApp, і вам доведеться знову заходити в систему. Аналогічна доля спіткає підключений пристрій, якщо активність буде призупинено на 30 днів.

Як додати додатковий смартфон для WhatsApp?

Почніть як зазвичай, з установки месенджера на новий пристрій. Під час налаштування потрібно вибрати не вхід за номером телефону, а використати функцію “Підключитися до наявного облікового запису”. Месенджер згенерує QR-код, який потрібно відсканувати камерою нашого основного смартфона. Для цього знайдіть опцію “Підключити новий пристрій” у налаштуваннях WhatsApp.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ