У Windows 11 повернуться дві класичні функції ОС

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У свіжій версії Windows 11 Insider Preview з’явилися дві “нові” функції панелі завдань. Раніше Microsoft позбулася їх, але тепер вирішила повернути, посилаючись на прохання користувачів. Один із бета-тестерів попередньої збірки показав, який вигляд вони мають.

Обидва майбутніх нововведення відносяться до угруповання додатків на панелі завдань. Перше дає змогу ввімкнути відображення назв програм, а не тільки їхніх значків. Це допоможе користувачеві краще орієнтуватися в списку згорнутих вікон, не плутаючись у дрібних іконках, які часом виглядають схожими (особливо на невеликих дисплеях).

Друге пов’язане з першим – воно дає змогу не приховувати ці назви навіть у тому разі, якщо значків на панелі занадто багато. До видалення ця функція була доступна в меню налаштування “Групувати кнопки на панелі завдань”. Поки що невідомо, коли згадані нововведення з’являться в стабільній версії Windows 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.