У WhatsApp з’являться нові скопійовані в інших соцмереж функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі бета-тестери WhatsApp отримали більше можливостей для редагування тексту на зображеннях. Подібні функції вже давно є в інших соцмережах.

WABetaInfo повідомляє, що остання бета-версія (v2.23.7.17) WhatsApp включає новий текстовий редактор. Він схожий на той, який використовується в Instagram. Ви можете його побачити, наприклад, під час редагування тексту в сторіс.

Замість кількох накреслень шрифтів у WhatsApp тепер є щонайменше сім різних варіантів. Деякі з них мають візуальну схожість зі шрифтами, доступними в Instagram*. Для поліпшення видимості тексту з’явилася можливість змінювати колір фону. У новій бета-версії WhatsApp також включає кнопки вирівнювання тексту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.