WhatsApp скопіювала дуже корисну опцію в Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний месенджер WhatsApp оголосив про нову функцію, яка вже давно присутня в Telegram. Інформацію зібрали у WABetaInfo з посиланням на офіційний блог WhatsApp.

Згідно з джерелом, у новому апдейті месенджера для iOS і Android з’являться дві нові функції. Одна з них стосується власників груп і дасть їм змогу заздалегідь встановлювати обмеження щодо нових користувачів. А ось друга буде набагато кориснішою для звичайних користувачів.

Йдеться про можливість переглянути загальні групові чати. Після свіжого оновлення ви зможете в кілька натискань побачити групові чати, в яких перебуває і ваш співрозмовник. Для цього потрібно буде ввести в пошук ім’я людини, після чого WhatsApp відобразить список усіх груп, в яких перебуваєте ви обидва. Завдяки цьому можна швидко побачити групу, про яку ви спілкуєтеся, навіть якщо співрозмовник забув її назву.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Telegram подібна функція є вже дуже давно. Перейшовши в профіль співрозмовника, ви можете одразу побачити список групових чатів, у яких перебуваєте і ви, і він. Судячи з попереднього опису функції, в Telegram вона реалізована набагато зручніше, ніж у WhatsApp.

Щоб спробувати нові можливості, дочекайтеся найближчого оновлення WhatsApp у своєму магазині додатків. Нововведення поширюються поетапно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.