Останнє оновлення Windows 11 сповільнює ваш комп’ютер 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, ми не радимо вам не оновлювати свій ПК – це найгірше, що ви можете зробити для безпеки та стабільності вашої системи. Однак останнє оновлення не позбавлене помилок, які можуть вплинути на швидкість роботи диска.

Ми говоримо про оновлення KB5023706 під кодовою назвою “Момент 2” – це останнє оновлення Windows 11, яке приносить ряд важливих функцій, включаючи інтеграцію чату Bing на основі ChatGPT в рядок пошуку на панелі завдань.

Але користувачі повідомляють про проблеми зі швидкістю роботи накопичувача після його встановлення – в основному це стосується моделей ADATA SSD. Мало того, що передача даних відбувається повільніше, час завантаження також збільшується з 14 до 31 секунди.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft відреагувала на ці повідомлення:

Копіювання великих багатогігабайтних (ГБ) файлів може зайняти більше часу в Windows 11, версії 22H2. Ви, швидше за все, зіткнетеся з цією проблемою при копіюванні файлів в Windows 11 версії 22H2 за допомогою протоколу Server Message Block (SMB), але копіювання файлів локально також може бути порушено. p Ця проблема, як очікується, не вплине на пристрої Windows, які користувачі використовують вдома або в невеликих офісах.

Оновлення Windows 11 версії 22H2 спочатку вплинуло на твердотільний накопичувач ADATA XPG SX8200 Pro ємністю 1 ТБ, але це може стосуватися й інших виробників. Проблему можна вирішити, видаливши оновлення. І дочекатися виправленої версії, без згаданих помилок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.