Google Chrome отримав нові налаштування конфіденційності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останній версії 111.0.5563.72 браузера Google Chrome для iOS є дві вбудовані опції, пов’язані із захистом персональних даних, про які вам слід знати.

Рекомендації

Почнемо з “Рекомендацій”. Нова функція буде автоматично пропонувати користувачам, які увійшли в систему, контент у нових вкладках на основі їхніх інтересів.

“Рекомендації” розглядають себе як персоналізовану стрічку, вміст якої оновлюється автоматично. Інформація, що відображається, може бути абсолютно новою або, за необхідності, дещо застарілою і ґрунтується на діяльності окремого користувача, синхронізованій через акаунт Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відповідними налаштуваннями тепер можна керувати безпосередньо зі сторінки “Нова вкладка”. Тут можна вимкнути або ввімкнути рекомендаційну функцію, а також переглянути і відредагувати збережені дії та керувати особистими інтересами.

Автоматичне відкриття посилань

Тепер у Google Chrome можна налаштувати, щоб посилання з інших додатків більше не відкривалися автоматично. Це налаштування слід розглядати як додаткову функцію захисту від небажаного відстеження та конфіденційності користувача.

За замовчуванням ця опція деактивована. Якщо ви хочете її використовувати, натисніть на три крапки в правому нижньому кутку і відкрийте налаштування браузера в крайній правій частині панелі інструментів. Шукана кнопка знаходиться в розділі “Конфіденційність і безпека”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.