Оновлення Windows 11: пошук із штучним інтелектом, підтримка iMessage та інші функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft оголосила про випуск великого апдейту для Windows 11, який додає в ОС низку нововведень. Серед них — покращена сумісність операційної системи з iPhone, вкладки в «Блокноті», розширені можливості встановлення та налаштування віджетів, а також інші корисні зміни.

Одним із найпомітніших нововведень стане інтеграція ІІ-бота Bing у полі пошуку на панелі завдань. Як і у випадку з браузерною версією, функція буде доступна лише користувачам, які зареєструвалися у програмі тестування (підтримується не у всіх регіонах).

Крім того, компанія відкрила доступ до попередньої версії програми Phone Link для iOS-пристроїв. З його допомогою можна прив’язати свій iPhone до ПК, щоб надсилати та отримувати повідомлення (у тому числі через iMessage), а також здійснювати дзвінки та переглядати повідомлення на комп’ютері.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед інших змін – можливість встановлення віджетів від сторонніх розробників, оптимізація панелі завдань для сенсорних дисплеїв, новий інструмент для запису екрана, модифікований інтерфейс Teams, нові рекомендації та перемикачі для підвищення енергоефективності комп’ютера, а також поява вкладок у Блокноті.

Оновлення Windows 11 доступне з сьогодення і розповсюджується хвилями в різних регіонах. За заявою Microsoft, більшість користувачів отримає апдейт протягом березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.