WhatsApp для смартфонів отримає нові корисні функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бета-тестери WhatsApp поділилися скріншотами нововведень, що готуються, в мобільній версії месенджера. Крім покращеної організації повідомлень у чатах, користувачі незабаром отримають швидкий доступ до голосових дзвінків для обраних контактів.

Скріншоти з новими функціями з’явилися на веб-сайті WaBetaInfo. Перше зображення демонструє діалогове вікно додавання на робочий стіл ярлика швидкого дзвінка, який дозволить зв’язатися з потрібним контактом, заощадивши час на пошук у самому додатку.

Другий скріншот натякає на впровадження функції закріплення повідомлень, ймовірно, за аналогією з Telegram. Відповідного рішення на екрані не представлено: оповіщення лише говорить про те, що співрозмовник закріпив повідомлення, і для його відображення потрібна відповідна версія месенджера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одне нововведення – повідомлення про обмеження розміру вкладень. Раніше в додатку з’явилася можливість відправляти файли об’ємом до 2 ГБ, і розробники нагадають про це однією з наступних версій WhatsApp. Всі ці функції були помічені в бета-версії клієнта для Android.

У числі нововведень на платформі iOS, що готуються, поки згадується тільки виправлення проблеми, через яку користувач не міг змінити список людей, здатних бачити час його останньої активності. Наразі невідомо, коли нові функції з’являться у стабільних версіях WhatsApp.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.