Google раптово відмовилася від однієї з нових функцій Chrome

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приблизно рік тому Google почали працювати над вбудованим редактором скріншотів для Chrome, а останні кілька місяців функція вже була доступна в тестових версіях програми. Але перед релізом компанія вирішила відмовитися від редактора. Тепер можна лише подивитися, як функція мала працювати.

Розробники Chromium Gerrit видалили з відкритого коду Chrome будь-які згадки вбудованого інструменту редагування скріншотів. За словами одного зі співробітників пошукового гіганта, їм просто не вдалося довести функцію до пуття і достатньо її «відполірувати», щоб зробити редактор доступним широкому колу користувачів.

“Після великої кількості відгуків про UX ми прийняли рішення, що цей компонент недостатньо відполірований і ми не бачимо шляхи його реалізації без великої переробки”, – написав Еллі Фонг-Джонс з Google.

Вбудований редактор скріншотів дозволяв змінювати форму зображення і залишати на ньому різноманітні нотатки. Що саме не сподобалося користувачам чи співробітникам Google – не зрозуміло. Сама функція створення скріншотів нікуди не подінеться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.