Нова версія WhatsApp отримає низку корисних функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp працює над оновленням месенджера, яке стане доступним для Android-і iOS-пристроїв. Нова версія програми буде включати кілька цікавих нововведень: можливість перенесення історії чатів, а також розширені можливості блокування контактів і роботи камери.

Інсайдерський портал WABetainfo повідомив про три зміни, що готуються. Так, функція переносу чатів дозволить користувачам копіювати історію листування на новий Android-смартфон без необхідності використання Google Диску. Це забезпечить високий рівень конфіденційності особистої інформації.

Згідно з іншим скріншотом, функція блокування контактів буде доступна в повідомленнях, проте з’являтиметься лише у разі отримання повідомлення від невідомих чи ненадійних номерів. Це дозволить уникнути випадкового блокування особистих контактів користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не менш корисним нововведенням стане розширений режим зйомки, який допоможе перемикатися між фото- та відеорежимом в один дотик. Зараз користувачам доводиться утримувати кнопку затвора, щоб записувати відео, що не зовсім зручно для створення тривалих роликів.

Наголошується, що перелічені функції знаходяться на стадії розробки та увійдуть до складу одного з майбутніх оновлень месенджера. Дата релізу патчу наразі не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.