Експерт розкрив доступний спосіб прискорення Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Техноблогери в соціальних мережах розкрили доступний і простий спосіб прискорення Windows 11, використання якого не потрібно витрачати багато часу і сил. Для цього знадобиться лише відключити в налаштуваннях операційної системи одну опцію.

Техноблогери порадили не задіяти «Безпеку на основі віртуалізації» для прискорення Windows 11. На підтримку цієї опції ОС комп’ютера витрачає багато ресурсів, що негативно позначається на швидкодії пристрою. Функція створює спеціальну область оперативної пам’яті. Задія VBS знижує продуктивність комп’ютера на чверть. Вимикати опцію бажано власникам старих пристроїв з недостатніми технічними можливостями.

Прискорити Windows 11 вдасться шляхом відкриття “Параметрів” та запуску програми “Ізоляція ядра”. Її можна знайти у пошуку. Потім потрібно вимкнути «Цілісність пам’яті» та перезавантажити комп’ютер. Техноблогери закликали не відмовлятися від використання VBS людям, які часто завантажують програми із сумнівних ресурсів в інтернеті, оскільки через це збільшиться ймовірність злому пристрою та втрати конфіденційних даних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.