З’явилася вагома причина назавжди відмовитися від Windows 8.1

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Microsoft анонсувала останнє оновлення для Windows 8.1. Про це повідомляє ghacks.net.

Раніше ми вже повідомляли, що Windows 8.1 скоро перестане підтримуватися і користуватися нею буде небезпечно. Навіть Google анонсувала припинення підтримки цієї ОС у своєму браузері Chrome. Тепер стало відомо, що Microsoft готує останнє оновлення для Windows 8.1 перед повним завершенням її підтримки.

Згідно з джерелом, найближчого вівторка користувачі Windows 8.1 отримають свій останній офіційний апдейт. Він міститиме фінальні виправлення та патчі безпеки від Microsoft, що виправляють відомі на даний момент загрози та вразливості. Більше жодних оновлень для цієї версії ОС не буде; це означає, що нові вразливості назавжди залишаться невиправленими, а значить, користуватися цією Windows буде небезпечно для ваших особистих даних. Нагадаємо, що діри в безпеці можуть використовуватися не тільки для викрадення особистої інформації, а й для стеження за користувачами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після закінчення підтримки Windows 8.1 є сенс перейти на нові збірки, наприклад, Windows 10 або 11. Якщо у вас встановлена ​​ліцензійна система, оновлення буде безкоштовним. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.