Microsoft додасть у Windows 11 унікальну можливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Декілька років тому компанія Microsoft планувала випустити спеціальну версію Windows для ноутбуків з двома екранами і навіть хотіла створити власний еталонний пристрій спеціально для нової ОС. Вона відмовилася від цього проекту, але тепер згадала про нього та вирішила частково відродити.

За даними Windows Latest, Microsoft все ж таки реалізує в Windows 11 підтримку складних пристроїв з кількома екранами. При цьому компанія не створюватиме окрему операційну систему, а просто додасть адаптацію інтерфейсу в загальнодоступних збірках Windows 11. Очікується, що оновлена ​​версія операційної системи з новою можливістю буде випущена восени 2023 року.

Швидше за все, виробники ноутбуків підготують до осені наступного року кілька складних гібридних пристроїв з двома екранами. У цих гаджетах повною мірою будуть використовуватися нові можливості Windows 11. Це буде вже третій режим інтерфейсу, адже в даний час ОС автоматично адаптується як під десктопний режим, так і планшетний, коли виявляє невеликий сенсорний екран.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.