Увійти до WhatsApp тепер можна без SIM-картки. Це нова функція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний месенджер WhatsApp отримав можливість авторизації в обліковому записі без використання SIM-карти. Про це пише WABetaInfo.

Фахівці WABetaInfo оперативно досліджують свіжі релізні та бета-версії WhatsApp і розповідають про всі свої знахідки. На цей раз вони виявили в бета-складання нову функцію – можливість входу в обліковий запис без отримання СМС-коду. Фішка тестується у версії 2.23.1.11 для Android.

Згідно з джерелом, деяким бета-тестерам вдалося отримати одноразовий 6-значний код для входу в обліковий запис не за СМС, а у вигляді push-повідомлення. Виявилося, що це нова функція, яка тестується зараз. Отримати код перевірки в push можна у випадках, коли користувач переносить обліковий запис з одного смартфона на інший, або якщо він підключає до облікового запису додатковий пристрій. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це дуже зручне нововведення, яке в деяких випадках дозволяє уникнути SIM-картки для отримання коду. На даний момент нововведення тестується на Android; у разі позитивних результатів воно з’явиться у релізній версії WhatsApp у найближчі тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.