Google Chrome та Edge необхідно терміново оновити через критичну вразливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вразливість вже активно використовується зловмисниками.

Як повідомляє 3DNews, користувачі антивіруса “Лабораторії Касперського” почали отримувати попередження про необхідність термінового оновлення браузерів Google Chrome та Microsoft Edge.

У російській компанії підтвердили, що Google випустила нову версію браузера Chrome 108.0.5359.94 для користувачів операційних систем Mac і Linux, Chrome 108.0.5359.94/.95 для Windows, а також Chrome 108 (108.0.5359.79) для власників мобільних телефонів. керуванням операційної системи Android. Оновлення з аналогічним виправленням також випустила компанія Microsoft для браузера Edge.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У попередніх версіях браузерів, які рекомендують терміново оновити, було виявлено вразливість CVE-2022-4262. Вона, за даними Лабораторії Касперського, вже активно використовується зловмисниками.

Компанія Google вирішила не ділитися деталями про цю вразливість, оскільки це може призвести до збільшення кількості атак на персональні комп’ютери, ноутбуки та мобільні пристрої.

Цій уразливості було присвоєно високий рівень критичності, причому це оновлення було позапланово випущено спеціально на її усунення, що свідчить, що ситуація дуже серйозна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.