Як прискорити Windows, навіть якщо у вас слабкий комп’ютер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не приховую, назву взяв із одного відео на ютубі, де автор стверджує, що назва не клікбейт, а це реальний девіз розробника програми. Хто ж сперечається)))

Тема

Програма називається Ashampoo WinOptimizer , за функціями це прямо такі мега збірки різних очищалок, прискорювачів та оптимізаторів.

Я теж, не раджу програму, і не рекламую, а просто пишу про неї, про її функції – загалом, роблю як автор відео ролика на ютубі. Посилання не дам, навіщо мені когось рекламувати)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повернемося до програми – є платна та безкоштовна версія. Безкоштовна версія теж вимагає активації, для цього потрібно зареєструватися на сайті розробника, загалом той ще квест.

Основні можливості версії free

  • Після використання система отримає помітний приріст продуктивності;
  • Звільнить місце на дисках та полегшить роботу процесора, пам’яті та дисків;
  • Налаштування конфіденційності системи;
  • Виправлення помилок та збоїв;
  • Виправлення проблема з фалами та файловою системою;
  • Більше 20 інструментів для оптимізації Windows;

Це все взято із сайту розробників. Ну і по скріншоті можна сказати, що функціональний інструмент. Але чи потрібне воно, велике питання. Я не раджу, а тим більше не рекомендую купувати платну версію.

А ще, потрібно врахувати той факт, що при установці потрібно завжди уважно стежити за маленькими приписками і галочками – якщо ви пропустите їх, то за наявності інтернету, до вас на комп’ютер встановиться пара трійка інших програм, і навіщо воно треба скажіть мені?

Дійсно корисне (мої рекомендації)

Хлопці, я добре розумію кожного користувача, який шукає подібні програми, встановлює, намагається бачити за тоннами сміття, що видаляється, і цифрами оптимізації своєї системи (сам колись, давно вже, таким страждав) – це все від лукавого!!! Чари не буває, хочете швидкий і чистий комп’ютер?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.