Windows 11 з’явиться функція, яка сподобається власникам Android-смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft працює над новою функцією програми Phone Link, яка дозволить вам транслювати відтворення музики з телефону на робочий стіл комп’ютера з Windows 11. Про це повідомляє Windows Latest.

Функція називається “Потокова передача аудіо на ваш комп’ютер” (Stream audio to your PC). Вона дозволяє вам слухати музику, яка відтворюється у вас на смартфоні Samsung, на комп’ютері з Windows 11.


У певному сенсі, за функціональністю, ця можливість схожа на функцію Connect від Spotify. Доступ до цієї функції можна отримати над областю сповіщень програми Phone Link.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, ви можете підключити смартфон Android-смартфон до Windows 11 і синхронізувати свої повідомлення, повідомлення, контакти та програми. Для цього потрібно завантажити програму Зв’язок з Windows .

Розробники Microsoft працюють над розширенням функціональності цієї можливості. Трансляція музики зі смартфона на комп’ютер – один із таких інструментів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.