Оновіть браузер Google Chrome. У ньому усунули небезпечну вразливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google випустила екстрене оновлення безпеки для настільного браузера Chrome, яке усуває вразливість, яка використовується в атаках. Вам потрібно оновити програму.

Вразливість CVE-2022-3723 отримала високий рівень серйозності. Вона є багом в движку Chrome V8 Javascript, який виявили аналітики Avast. Компанія не надала подробиць про вразливість з міркувань безпеки. Це дає користувачам Chrome достатньо часу для оновлення браузера до версії 107.0.5304.87/88, яка вирішує проблему.

Як правило, подібні вразливості дозволяють зловмисникам отримувати доступ до областей пам’яті, які не повинні бути доступні. Так він може прочитати конфіденційну інформацію інших програм, викликати збої або виконати довільний код.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновити Google Chrome можна через Установки — Про Chrome. Не забудьте перезапустити програму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.