Оновлений браузер Edge став ще зручнішим та безпечнішим

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На презентації Ignite 2022 компанія Microsoft показала не лише нові гаджети. Обновився і фірмовий браузер Edge, черговий апдейт якого спрямований на підвищення рівня безпеки при веб-серфінгу та зручності використання програми.

Найбільш помітним апгрейдом стала функція Workspaces – список активних вкладок, яким можна поділитись з іншим користувачем браузера. Microsoft обіцяє, що незабаром він оновлюватиметься в реальному часі для зручності спільної роботи з документами та різними проектами. Нововведення позиціонується як інструмент командного вирішення завдань.

Деякі зміни також підвищують безпеку роботи в Інтернеті. Зокрема, Edge виправлятиме помилки в адресному рядку. Наприклад, якщо користувач введе “Gogle” замість “Google”, браузер попередить його про небезпеку переходу по сумнівному URL і запропонує замінити його на перевірений. Ще одна функція дозволяє обмежувати виконання коду JavaScript, прийом cookie та інших даних з сайтів, що рідко відвідуваються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнє нововведення пропонує розширений набір функції для людей з обмеженими можливостями: візуальне виділення відповідей на запити до пошукових систем, налаштування колірної схеми сторінок, автоматичний голосовий опис зображень на основі ШІ. Розповсюдження апдейту буде здійснюватись поступово для різних регіонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.