WhatsApp може отримати функцію, яка запобігає викрадання вашого облікового запису

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функція схвалення входу розробляється в бета-версії Android і може запобігти застосуванню популярних шахрайських дій до вашого облікового запису в програмі; Дізнайтесь більше.

WhatsApp розробляє механізм, який буде попереджати користувачів, якщо хтось намагатиметься увійти в їх облікові записи. Функція під назвою «підтвердження входу» може бути дуже корисна, щоб уникнути шахрайства, і була виявлена ​​спеціалізованим веб-сайтом WABetaInfo цієї п’ятниці (5) у версії 2.22.17.22 бета-версії програми для Android.

Поки невідомо, коли та чи ця функція дійсно з’явиться в тестовій програмі для iPhone (iOS), і, якщо це станеться, вона може зазнати змін. Крім того, оскільки функція знаходиться на стадії розробки, користувачі бета-версії ще не можуть її використовувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схвалення входу, як було розкрито досі, буде працювати наступним чином: якщо хтось ви або інший користувач намагатиметься увійти до вашого облікового запису з іншого пристрою, ви отримуватимете повідомлення. Таким чином, щоб вхід дійсно відбувся, необхідно було б дати «ок» на отримане попередження. Ця функція стане додатковим рівнем захисту, що надасть більше безпеки месенджеру, який у цих випадках покладається лише на подвійну автентифікацію.

Повідомлення також надасть корисну інформацію про пристрій, який використовувався для спроби входу до вашого облікового запису, наприклад часу. За даними WABetaInfo, також можливо, що WhatsApp містить модель стільникового телефону, що використовується в переміщенні, але ця інформація не підтверджена.

У зв’язку з тим, що відомо про нову функцію, неможливо сказати, чи будуть входи, зроблені на інших пристроях, крім стільникових телефонів, таких як комп’ютери та ноутбуки, наприклад, попередження. Той чи інший спосіб схвалення входу, якщо воно дійсно досягне стабільної версії WhatsApp, буде важливою конфігурацією безпеки, що дозволить запобігти дуже популярним шахрайствам у програмі. Слід зазначити, що дати виходу наразі немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.