Стала відома ймовірна назва великого оновлення Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Велике оновлення Windows 11 майже готове і має вийти в найближчому майбутньому. Однак Microsoft до останнього тримає інтригу та не повідомляє про дату виходу. Але днями з’явився свіжий витік, який трохи розкриває карти.

Раніше повідомлялося, що оновлення називатиметься 22H2 або Sun Valley 2. Однак тепер мережеві джерела повідомили про нову назву – Windows 11 2022 Update. Таким чином, підтверджується дата виходу цього року, а також вводиться нова схема іменування оновлень. На це вказує скріншот рекламного повідомлення, що з’явився. На ньому є текст: Тепер ви використовуєте оновлення Windows 11 2022! Читайте далі, щоб дізнатися про нові функції та налаштувати все так, як вам подобається».

Сам скріншот зараз зник, його копії вже є в мережі. Також слід зазначити, що назва Windows 11 2022 Update ще не підтверджена офіційно, тому це може бути лише одна з назв майбутнього оновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft підтвердила, що складання 22621 є фінальною версією Windows 11 22H2, у витоках передбачається, що оновлення можуть випустити вже 20 вересня цього року. А у жовтні та листопаді розгортання прискорять, щоб охопити велику аудиторію.

Що стосується нових функцій, то Windows 11 22H2 має повернутися можливість «перетягування» файлів і ярликів на панель завдань. Також очікується новий «Диспетчер завдань», покращений «Пуск», швидші контекстні меню, Windows Spotlight для робочого столу та підтримка вкладок у провіднику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.