WhatsApp буде мати ексклюзивний чат, щоб повідомляти вам про новини у програмі

WhatsApp готує новинку для власників iPhone і Android, у яких встановлено програму, де платформа буде інформувати вас через чат про всі новини останнього оновлення програми. Завдяки цьому користувачі програми обміну миттєвими повідомленнями будуть знати всіх новин.

Якщо ви трохи далекі від додатків і не встигаєте дізнатися про всі новини про кожне оновлення WhatsApp, ви, ймовірно, не знаєте, як користуватися переважною більшістю функцій, які пропонує програма. Але це скоро зміниться з останньою оновленою версією пристроїв Android та iOS.

Веб-сайт WABetaInfo опублікував звіт, в якому йдеться про те, що команда месенджера працює над тим, щоб наступне оновлення принесло чат-бота, який інформуватиме вас про останні оновлення. Як відомо, учасники бета-програми Google Play дізналися про новинку в оновленні версії «2.22.17.10».

Це суттєва відмінність для соціальної мережі, яка має звичку подавати новини про кожне оновлення у своїх соціальних мережах, що в кінцевому рахунку залишається непоміченим багатьма користувачами платформи, які використовують програму тільки для спілкування.

Однак новинка чат-бота зробить щось інше. Програма буде заохочувати користувачів WhatsApp оновлювати програму, щоб скористатися перевагами нових оновлень.

Мабуть, програма також буде давати поради та підказки, які ви можете використовувати у своїй програмі, що, очевидно, є спробою залучити всі приховані інструменти та функції WhatsApp, щоб користувачі не відставали від платформи, що підписалися на офіційні групи, в інших соціальних мережах. .

Сайт також повідомляє, що цей чат доступний лише для читання та має наскрізне шифрування, щоб повідомлення не могли бути перехоплені третіми особами. Якщо ви не хочете отримувати сповіщення WhatsApp, ви можете заблокувати цей чат у майбутньому.

Як новинка, яка все ще розробляється, ми не знаємо, коли вона буде доступна у стабільній версії програми, але оскільки це щось відносно важливе, щоб супроводжувати додатки з тією ж метою, що й WhatsApp, ми сподіваємося, що новинка буде доступна у Найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я